S'han trobat resultats
Receptes
dijous 5 abril 2018

Bacallà amb rocafort

Traieu la pell i les espines del bacallà i talleu-lo a trossos regulars de 10×5 cm, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb oli calent fins que estiguin daurats per ambdós costats. Reserveu-los en una safata de servir, mantenint-los calents. En una altra paella escalfeu a foc molt lent la crema de llet, incorporeu el […]

Receptes
dimecres 21 març 2018

Pasta amb gambes i taronja

Netegeu molt bé la taronja, fregant la pell amb l’ajut d’un raspall. Peleu-la i talleu aproximadament la meitat de la pell a la juliana, el més fina possible. Espremeu la taronja i reserveu-ne el suc. Retireu el cap de les gambes, peleu les cues i reserveu-les. Renteu el carbassó i talleu-lo a daus petits. Escalfeu […]

Receptes
dijous 22 febrer 2018

Congre al forn

Talleu el congre a rodanxes, renteu-lo i deixeu-lo escórrer. Talleu la ceba i la pastanaga a la juliana i reserveu-les. Piqueu els tomàquets (sense pell ni llavors) juntament amb els alls i reserveu-los. Poseu un bon raig d’oli en una safata per anar al forn; a sobre feu-hi una capa d’hortalisses i salpebreu-ho. Col·loqueu les […]

Receptes
dijous 21 desembre 2017

Bunyols de musclos

Per preparar Bunyols de musclos, renteu bé els musclos i poseu-los en una cassola juntament amb el vi. Tapeu la cassola i poseu-los al foc fins que s’obrin. Un cop oberts, aparteu-los del foc, deixeu-los refredar i retireu la carn dels musclos de les valves. Bateu les clares a punt de neu, amb una mica […]

Receptes
dimecres 29 novembre 2017

Suquet de musclos amb allioli

Per començar, renteu els musclos, poseu-los en una cassola al foc amb un rajolí de vi blanc i deixeu que s’obrin al vapor. Quan estiguin oberts, retireu-los del foc i reserveu-los juntament amb el suc de la cocció. Poseu oli en una cassola i quan estigui calent incorporeu-hi la ceba ratllada. Quan la ceba comenci […]

Receptes
dijous 16 novembre 2017

Llenguado fregit a la gaditana

Netegeu amb cura els llenguados, retireu els caps i deixeu-los escórrer una estona (si són massa grans talleu-los per la meitat). Empolvoreu-los amb sal i deixeu-los reposar 30 minuts coberts amb la llet. Passat aquest temps escorreu-los bé, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb oli abundant i ben calent. Deixeu-los daurar per ambdós costats […]

Receptes
divendres 16 juny 2017

Medallons de rap agredolços

Una vegada nets i ben escorreguts els medallons de rap, col·loqueu-los en un recipient de vidre. En un bol barregeu el vi, el suc de llimona, les cullerades de suc de taronja, la soja, el sucre, la sal i pebre al gust. Un cop tot ben barrejat, escampeu-ho per sobre del rap, tapeu la safata […]

Receptes
dijous 25 maig 2017

Llobarro al forn amb verduretes

Poseu oli en una paella i fregiu els alls fins que quedin daurats per tots dos costats; afegiu la ceba ratllada, tapeu la paella i deixeu a foc baix perquè la ceba es vagi fent a poc a poc. Quan comenci a agafar color, afegiu les pastanagues tallades a tiretes i els carbassons tallats. Deixeu-ho […]

Receptes
dimecres 8 març 2017

Ostres gratinades al formatge tendre

Ostres gratinades al formatge tendre. Peleu l’all i tritureu-lo, gairebé a textura de pasta, juntament amb el julivert, una mica de sal i pebre blanc. Afegiu aquesta pasta a la mantega, que ja tindreu a punt de pomada per facilitar-ne la integració. Incorporeu ½ copeta de vi blanc i barregeu bé tot el conjunt. Deixeu-ho […]

Receptes
dimecres 22 febrer 2017

Llagostins al whisky

Per preparar els llagostins al whisky, poseu els llagostins en una paella al foc, amb una mica d’oli ben calent. Seguidament salpebreu-los amb bastant de pebre. Un cop hagin agafat color per ambdós costats, retireu-los i poseu-los en una safata per anar al forn. Tot seguit regueu-los amb el whisky. Poseu la safata al forn, […]