S'han trobat resultats
Receptes
dijous 19 abril 2018

Wok de verdures amb figues seques

Renteu i assequeu les hortalisses: la pastanaga es pela i es talla a rodanxes, la coliflor es separa a ramets, el pebrot i la mongeta tendra es tallen a tires. Peleu i ratlleu la ceba i poseu-la a sofregir en un wok amb oli calent durant tres minuts a foc mig, remenant amb una espàtula […]

Receptes
dijous 8 març 2018

Truita catalana

Suqueu amb generositat les llesques de pa (per les dues bandes) amb el tomàquet, i amaniu-les amb oli i sal. Traieu les crostes i esmicoleu les molles. En un bol, bateu els ous amb una mica de sal. Poseu oli en una paella i quan estigui calent aboqueu-hi la meitat dels ous que teniu batuts […]

Receptes
dijous 8 febrer 2018

Mongetes verdes al rocafort

Renteu les mongetes, talleu-les per la meitat i poseu-les a coure al vapor, fins que quedin al dente, i reserveu-les. Bateu el formatge amb la crema de llet, fins aconseguir una salsa ben lligada. Talleu la cansalada a trossos ben petits i fregiu-los en una paella gran amb una mica d’oli. Quan la cansalada estigui […]

Receptes
dijous 25 gener 2018

Emparedats de pernil i formatge

El pa millor que no sigui gaire tou. Enmig de cada dues llesques, col·loqueu-hi un tall de pernil dolç i un de formatge. Talleu cada emparedat en quatre parts (quadrats) o bé en dos triangles (optatiu) i humitegeu cada tros amb la llet. Col·loqueu els trossos sobre paper absorbent, poseu-hi un pes al damunt i […]

Receptes

Sopa Detox

Per preparar la Sopa Detox, pica la ceba i el porro i sofregeix-los en una olla amb oli fins que estiguin transparents. Afegeix-hi l’all i la carbassa picats i la carbassa tallada a trossos petits i remena-ho. Talla el tomàquet a trossos i afegeix-lo, juntament amb l’aigua. Afegeix-hi el romaní, la farigola, la sal i […]

Receptes
dijous 11 gener 2018

Sopa de farigola

Per preparar la sopa de farigola, poseu l’aigua al foc en una olla (millor si és de terrissa), juntament amb la farigola i un rajolí d’oli; deixeu-ho bullir durant uns deu minuts. Retireu la farigola i coleu el brou. Fregueu les llesques de pa amb l’all i afegiu-les a l’olla; deixeu fer uns bulls, bateu-ho […]

Receptes
dijous 21 desembre 2017

Bunyols de musclos

Per preparar Bunyols de musclos, renteu bé els musclos i poseu-los en una cassola juntament amb el vi. Tapeu la cassola i poseu-los al foc fins que s’obrin. Un cop oberts, aparteu-los del foc, deixeu-los refredar i retireu la carn dels musclos de les valves. Bateu les clares a punt de neu, amb una mica […]

Receptes
dimarts 5 desembre 2017

Canelons de salmó i gambetes

Bulliu les làmines de pasta en aigua abundant, sal al gust i un raig d’oli. Una vegada bullides, refresqueu-les amb aigua freda, esteneu-les sobre un drap de cuina net i cobriu-les amb un altre drap. Traieu la pell de les gambetes, fregiu-les lleugerament en una paella amb una mica d’oli i reserveu-les. Barregeu la mostassa […]

Receptes
dijous 5 octubre 2017

Crema de mongetes verdes i ceba

Peleu les cebes i les patates i talleu-les a trossos. Talleu les cues de les mongetes i partiu-les per la meitat. Peleu els alls i talleu-los a làmines fines. Poseu a coure al vapor les cebes, les patates i les mongetes que teniu preparades. Mentrestant, amb una mica d’oli fregiu els alls laminats. Quan la […]

Receptes
dimecres 20 setembre 2017

Risotto de xistorra i formatge manxego

Com preparar el risotto de xistorra i formatge manxego. Peleu la ceba i trinxeu-la ben petita. Poseu oli en una cassola i sofregiu la ceba a foc baix. Quan la ceba es torni transparent i comenci a canviar de color, incorporeu la xistorra tallada a trossos i deixeu-la daurar per ambdós costats. Un cop daurada […]