S'han trobat resultats
Receptes
dijous 2 novembre 2017

Llonza de porc amb formatge emmental

Peleu les cebes i piqueu-les fines. Poseu la mantega i una mica d’oli en una paella i fregiu la ceba, a foc lent, fins que quedi transparent, sense que agafi color. Salpebreu les llonzes i fregiu-les en una paella amb una mica d’oli fins que quedin rosses per ambdós costats. Un cop al seu punt, […]

Receptes
dilluns 19 setembre 2016

Pollastre a la cassola amb pebrot

Talleu el pollastre a octaus, renteu-lo, deixeu-lo escórrer i després salpebreu-lo. Poseu oli en una cassola de fang i daureu el pollastre. Un cop daurat per tots costats, reserveu-lo. En el mateix oli, fregiu la ceba tallada en rodanxes fines; a meitat de la cocció, incorporeu-hi el pebrot tallat a tires i deixeu-ho coure (millor […]

Receptes
dilluns 27 juny 2016

Filets Russos amb ceba

En un bol, o sobre una superfície de feina, disposeu la carn picada tota junta, deixant un buit al mig. Poseu l’ou (clara i rovell) en aquest buit, salpebreu i barregeu bé. Amasseu la carn amb les mans fins que quedi ben lligada i seguidament formeu filets, enfarineu-los lleugerament per ambdós costats i fregiu-los en […]

Receptes
dilluns 9 maig 2016

Broquetes de plàtan i botifarra negra

Peleu els plàtans, talleu-los per la meitat longitudinalment i feu-ne trossos d’uns tres centímetres de llarg. Emboliqueu cada tros de plàtan amb un tall de cansalada i segelleu-ho amb un escuradents. Talleu la botifarra negra a rodanxes gruixudes, mantenint la pell. Poseu un rajolí d’oli i la mantega en una paella; quan estigui calent poseu-hi […]

Receptes
dilluns 2 novembre 2015

Conill amb castanyes i bolets

Prepareu les castanyes; si les teniu en almívar, escorreu-les i guardeu el suc. Si les compreu ja pelades i al buit, poseu-les en aigua freda, 3 parts d’aigua per 1 de sucre, i feu-les bullir uns 8 minuts; estigueu al cas, que han de quedar senceres. Una vegada fredes, escorreu-les i reserveu-ne el suc. Renteu […]

Receptes
dilluns 18 maig 2015

Conill amb salsa

Talleu el conill a trossos regulars, renteu-lo i deixeu-lo escorre. Salpebreu-lo i reserveu-lo. Poseu oli en una paella i, quan estigui calent, saltegeu-hi el fetge del conill juntament amb els alls picats, el pa tallat a bocins petits, la farigola i el llorer. Quan ja estigui sofregit, poseu-ho tot en un morter i aneu-ho picant. […]

Receptes
diumenge 24 agost 2014

Conill en escabetx

Per preparar el Conill en escabetx, talleu el conill a talls petits, renteu-lo, salpebreu-lo lleugerament i reserveu-lo. Poseu un raig d’oli en una paella de fons gruixut i, quan sigui calent, aneu fregint el conill per tandes. A mesura que els talls quedin daurats, poseu-los en una cassola de fang. A la mateixa paella, deixeu […]

Receptes
diumenge 2 febrer 2014

Ossobuco de vedella

Comenceu fent uns talls amb el ganivet a les vores dels trossos de carn, així evitareu que, en coure’ls, les peces es deformin i fareu que quedin planes. Saleu la carn i enfarineu-la. Poseu oli en una paella i, quan sigui calent, fregiu-la tomba i tomba, i reserveu-la. Ara poseu oli en una cassola i […]

Receptes
dilluns 4 novembre 2013

Llibrets de llom amb formatge i ametlles

Peleu les ametlles, poseu-les al morter i piqueu-les fins que us quedi una textura de pasta. Obriu els llibrets, escampeu-hi el formatge, poseu pel damunt una cullerada de la pasta d’ametlla i saleu-los al gust. Passeu els llibrets per ou batut, després per farina de galeta i fregiu-los en una paella amb oli calent.

Receptes
dilluns 15 juliol 2013

Xai estofat amb poma

Demaneu al carnisser que us desossi la carn i us la talli a daus. Talleu la cansalada a trossos petits i salpebreu la carn. Poseu oli en una cassola i quan sigui calent incorporeu-hi la carn juntament amb la cansalada. Un cop tot ben enrossit afegiu-hi la ceba picada, quan la ceba comenci a agafar […]