S'han trobat resultats
Receptes
dijous 29 novembre 2018

Fricandó de vedella

Talleu la carn a trossos fins, assaoneu-la, passeu-la per farina (traient el sobrant) i fregiu-la en una paella amb oli calent, molt lleugerament per ambdós costats (la carn ha d’estar simplement passada, no ha de prendre color). Després reserveu-ho en una cassola de fang. Mentrestant, poseu els moixernons en remull amb aigua. En l’oli de […]

Receptes
dijous 20 setembre 2018

Arròs amb salsa de carn i formatge

Poseu la carn en una paella amb dues cullerades d’oli i una mica de mantega. Quan comenci a agafar color, incorporeu la ceba, la pastanaga i l’api ben picats, remeneu-ho bé i incorporeu-hi els tomàquets pelats, sense llavors i tallats a trossos petits. Salpebreu-ho al gust i deixeu-ho coure a foc lent fins que la […]

Receptes
dijous 6 setembre 2018

Conill amb salsa de poma

Talleu el conill a octaus i salpebreu-lo. Peleu l’all i les cebes i talleu-los ben petits. Peleu les pomes, traieu-ne els cors i les llavors i talleu-les a daus petits. Poseu al foc una cassola amb un raig d’oli; quan l’oli estigui calent poseu-hi el conill, deixeu-lo enrossir pels dos costats i reserveu-lo. A la […]

Receptes
dijous 3 maig 2018

Pit de pollastre amb verdures, panses i pinyons

Renteu, peleu i talleu a daus petits el carbassó i les pastanagues; poseu-los a coure al vapor i quan estiguin al dente reserveu-los. Poseu oli en una paella i fregiu la ceba picada ben fina. Quan comenci a canviar de color, incorporeu el gingebre molt i el pollastre que prèviament haureu tallat a tires, rectifiqueu […]

Receptes
dijous 2 novembre 2017

Llonza de porc amb formatge emmental

Peleu les cebes i piqueu-les fines. Poseu la mantega i una mica d’oli en una paella i fregiu la ceba, a foc lent, fins que quedi transparent, sense que agafi color. Salpebreu les llonzes i fregiu-les en una paella amb una mica d’oli fins que quedin rosses per ambdós costats. Un cop al seu punt, […]

Receptes
dilluns 19 setembre 2016

Pollastre a la cassola amb pebrot

Per preparar el Pollastre a la cassola amb pebrot, talleu el pollastre a octaus, renteu-lo, deixeu-lo escórrer i després salpebreu-lo. Poseu oli en una cassola de fang i daureu el pollastre. Un cop daurat per tots costats, reserveu-lo. En el mateix oli, fregiu la ceba tallada en rodanxes fines; a meitat de la cocció, incorporeu-hi […]

Receptes
dilluns 27 juny 2016

Filets Russos amb ceba

Per preparar els Filets Russos amb ceba, en un bol, o sobre una superfície de feina, disposeu la carn picada tota junta, deixant un buit al mig. Poseu l’ou (clara i rovell) en aquest buit, salpebreu i barregeu bé. Amasseu la carn amb les mans fins que quedi ben lligada i seguidament formeu filets, enfarineu-los […]

Receptes
dilluns 9 maig 2016

Broquetes de plàtan i botifarra negra

Preparem broquetes de plàtan i botifarra negra. Peleu els plàtans, talleu-los per la meitat longitudinalment i feu-ne trossos d’uns tres centímetres de llarg. Emboliqueu cada tros de plàtan amb un tall de cansalada i segelleu-ho amb un escuradents. Talleu la botifarra negra a rodanxes gruixudes, mantenint la pell. Poseu un rajolí d’oli i la mantega […]

Receptes
dilluns 2 novembre 2015

Conill amb castanyes i bolets

Prepareu les castanyes; si les teniu en almívar, escorreu-les i guardeu el suc. Si les compreu ja pelades i al buit, poseu-les en aigua freda, 3 parts d’aigua per 1 de sucre, i feu-les bullir uns 8 minuts; estigueu al cas, que han de quedar senceres. Una vegada fredes, escorreu-les i reserveu-ne el suc. Renteu […]

Receptes
dilluns 18 maig 2015

Conill amb salsa

Talleu el conill a trossos regulars, renteu-lo i deixeu-lo escorre. Salpebreu-lo i reserveu-lo. Poseu oli en una paella i, quan estigui calent, saltegeu-hi el fetge del conill juntament amb els alls picats, el pa tallat a bocins petits, la farigola i el llorer. Quan ja estigui sofregit, poseu-ho tot en un morter i aneu-ho picant. […]