Publicat el 19/04/2018

Renteu i assequeu les hortalisses: la pastanaga es pela i es talla a rodanxes, la coliflor es separa a ramets, el pebrot i la mongeta tendra es tallen a tires. Peleu i ratlleu la ceba i poseu-la a sofregir en un wok amb oli calent durant tres minuts a foc mig, remenant amb una espàtula de fusta per evitar que es cremi.

Quan la ceba estigui a punt, afegiu el brou, la llet de coco i les figues i deixeu-ho coure a foc viu fins que comenci a bullir, i cinc minuts més a foc lent. Passat aquest temps, incorporeu les hortalisses que teniu preparades, salpebreu-ho al gust i deixeu-ho coure fins que les hortalisses estiguin tendres.
En el moment de retirar el wok del foc afegiu el suc de llima i el sucre integral. Adorneu amb unes fulles de coriandre.

*Aquest plat resulta exquisit i equilibrat si s’acompanya d’un arròs basmati cuinat al vapor.

Ingredients

Deixa un comentari