Publicat el 06/09/2005

Peleu la ceba i els porros i tallar en juliana. Posar en una paella amb la mantega i un raig d’oli, a foc molt lent perquè s’estovin, però sense arribar a què prenguin color. Incorporar després la patata pelada i tallada a daus. Quan la patata ja estigui tova afegir les pomes pelades i tallades també a daus, cobrir amb el brou i deixar reduir una mica. Apartar del foc i afegir la nata líquida i una mica de sal, pebre i nou moscada. Tot seguit triturar amb la batedora i passar pel xinès.
Es pot servir tant freda com tèbia, en plat fondo o en copa. Si se serveix freda, pot decorar-se amb poma ratllada amb la seva pell, però s’ha de fer al moment, ja que la poma s’oxida

Ingredients

  • 1 ceba mitjana
  • 2 porros tendres
  • 1 patata mitjana
  • 2 pomes golden
  • 70 g de mantega
  • 1 got de brou lleuger de bacallà
  • 1/2 got de nata líquida
  • Pebre blanc i nou moscada
  • Sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2