Publicat el 07/09/2017

Renteu l’albergínia, talleu-la en bastons i deixeu-la una estona en una escorredora amb sal (perquè tregui tot el líquid amarg); després renteu-la i reserveu-la. Mentrestant, talleu en tires fines els pebrots i en cèrcols la ceba, el carbassó i els tomàquets.

Escalfeu oli en una paella (suficient per cobrir el fons) i poseu-hi la ceba. Quan comenci a agafar color i estigui transparent incorporeu-hi la resta d’ingredients (pebrots, carbassó, albergínia i tomàquets) i deixeu-ho a foc baix, remenant de tant en tant, fins que les verdures estiguin a punt. Rectifiqueu de sal i traslladeu-les a una safata que pugui anar al forn, escampeu pel damunt el formatge ratllat i poseu la safata al forn, prèviament escalfat i amb graella. Quan el formatge comenci a agafar color ja estarà a punt per servir-se.

Ingredients

  • 1 ceba grossa
  • 2 carbassons tendres
  • 2 pebrots verds petits
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 4 tomàquets grans
  • 100 g de formatge ratllat
  • oli
  • d’oliva i sal

Deixa un comentari