Publicat el 22/03/2006

Per fer vedella amb pèsols heu de salpebrar la llata i posar-la a daurar en una cassola amb la mantega de porc i un raig d’oli.

Quan estigui daurada per tots els costats, incorporar el cap d’alls oberta per la meitat, les cebes tallades a tires fines, el llorer i la canyella.

Baixar el foc i deixar coure lentament amb la cassola tapada.Cuan les verdures estiguin cuites i la ceba comenci a agafar color, regar amb el vi i deixar reduir.

A continuació, afegir aigua (millor calenta) fins a cobrir la peça de carn, deixant-la a foc lent fins que estigui tendra. En els últims moments de la cocció, incorporar els pèsols, rectifiqueu de sal i continueu la cocció fins que els pèsols estiguin en el seu punt.

Deixar refredar per poder tallar la carn, tornar-la a escalfar i servir.

Ingredients

  • 1 llata de ternera
  • 750 g de guisantes frescos desgranados
  • 2 cebollas dulces
  • 1 cabeza de ajos
  • 1 hoja de laurel
  • ½ canutillo de canela
  • 1 vaso de vino blanco seco
  • 1 cucharada de manteca de cerdo
  • aceite, sal y pimienta
  • agua

Deixa un comentari