Publicat el 22/07/2009

Salpebrem la carn. Posem oli en una paella i hi fregim la carn que primer haurem passat per farina blanca. Un cop fregida, la reservem. Colem l’oli sobrant d’haver fregit la carn i el posem en una cassola fonda en la qual afegim una ceba grossa tallada fina i, a mig sofregir, hi incorporem el tomàquet ratllat i els alls i julivert picats. Quan el tomàquet sigui cuit, afegim la carn a la cassola i la cobrim d’aigua. Deixem que bulli, a foc suau, una bona estona fins que la carn quedi quasi cuita. Mentrestant, pelem les peres però els deixem el copoll ja que fa goig. Les afegim a la cassola juntament amb una mica més d’aigua si en falta. Deixem que vagi coent a foc suau. Fem la picada amb les ametlles torrades, un gra d’all i una galeta Maria i la posem a la cassola, rectifiquem de sal i esperem que les peres siguin cuites. Per saber-ho les punxem amb una agulla. Apaguem el foc i a l’últim bull hi afegim unes gotes d’anís. (Si fem aquest plat d’un dia per l’altre és recomanable que per escalfar-lo hi tirem unes gotes d’aigua).

Ingredients

  • 750 g de vedella tallada
  • a talls prims
  • farina
  • 1 ceba grossa
  • 2 tomàquets madurs
  • sal, oli, pebre negre
  • 2 alls, julivert
  • aigua, anís
  • 10 ametlles torrades
  • 1 galeta Maria
  • 1 gra d’all
  • 8 peres de Sant Joan

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2