Publicat el 04/11/2009

Netejeu les truites, obriu-les, els trieu l’espina central i salpebreu-les. Netegeu els bolets, talleu-los a trossos i reserveu-los.Farciment: poseu la ceba ratllada en una paella amb oli, quan es comenci a enrossir incorporeu-hi els bolets i salteu-los fins que hagin deixat anar l’aigua que porten, traieu-los del foc i incorporeu-hi els ous durs picats. Amb aquesta barreja farciu les truites.Poseu les truites farcides en una safata que pugui anar al forn, afegiu-hi una mica de mantega a trossos petits, el vi blanc i la branca de farigola. Poseu la safata al forn, el qual ja tindrem calent, a una temperatura de 200º, les deixarem coure uns 10 minuts, tenint en compte que a la meitat de la cocció, si queden massa seques s’hi haurà d’afegir una mica d’aigua o brou de peix.Abans de servir les truites, regueu-les amb unes gotes de suc de llimona.

Ingredients

  • 4 truites de riu
  • 150 g de ceps
  • 100 g de rovellons
  • 100 g de rossinyols
  • 2 ous durs
  • 1 ceba
  • mantega
  • 1 vas de vi blanc
  • 1 branca de farigola
  • suc d’una llimona
  • oli, sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2