Publicat el 21/11/2011

Renteu les truites, escorreu-les, saleu-les i deixeu-les reposar uns quinze minuts.
Talleu la cansalada a trossos petits i fregiu-la en una paella amb una mica d’oli. Quan comenci a agafar color, incorporeu-hi les truites i fregiu-les a foc suau, a poc a poc i amb la paella tapada, tres minuts per banda. Retireu-les del foc i deixeu-les reposar un parell de minuts.
Traslladeu les truites a una safata per anar al forn i deixeu tot el greix a la paella. Seguidament, ruixeu el peix amb el suc de llimona, escampeu-hi pel damunt el pernil tallat a trossos ben petits i el julivert picat. Finalment, col·loqueu damunt de cada peça un trosset de mantega de la mida d’una avellana. Poseu la safata al forn, que ja tindrem calent, fins que la mantega s’hagi fos. Serviu-ho amb la mateixa safata.

Ingredients

  • 6 truites de riu
  • 1 tall de cansalada de la papada
  • 30 g de mantega
  • 50 g de pernil serrà
  • suc de llimona
  • 1 branca de julivert
  • sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2