Publicat el 13/05/2013

Peleu les cebes, conserveu-ne només la part blanca, partiu-les per la meitat i, seguidament, talleu-les en juliana.
Poseu oli en una paella i fregiu-hi la ceba a foc lent; quan comenci a agafar color, reserveu-la.
En un recipient fondo bateu els ous, salpebreu-los al gust, afegiu-hi la ceba i remeneu-ho.
Escalfeu 3 cullerades d’oli en una paella i, quan sigui calent, incorporeu-hi els ous i la ceba. Moveu la paella amb suavitat i amb una espàtula desenganxeu les vores per evitar que es cremin i que la part crua passi al fons. Doneu-li la volta amb l’ajut d’un plat i, quan ja la tingueu cuita per les dues bandes, col·loqueu-la en una safata d’anar al forn, empolseu-la amb el formatge ratllat i poseu-la a gratinar a forn suau uns dos minuts.

Ingredients

  • 8 ous
  • 2 manats de ceba tendra
  • 50 g de formatge gruyère ratllat
  • oli i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2