Publicat el 19/01/2014

Mise-en place
Agafeu 5 calçots i talleu-los la part verda (si està cremada, llenceu-la. Si estan fets al forn, la podeu aprofitar). Talleu la part blanca a brunoise i, si és possible, agafeu una mica de part verda. Bateu els ous.

Elaboració
Sofregiu els calçots tallats a brunoise amb oli. Afegiu-hi els ous batuts. A l’hora de tombar l’ou, ha d’estar ben quallat. Abans de girar-lo, afegiu 2 o 3 calçots sencers (per decorar).
Quan la truita estigui feta, agafeu el romesco, elaborat prèviament o comprat fet, i col·loqueu-hi una fina capa de salsa per sobre (també es pot servir a part).

Ingredients

  • 5 ous
  • 8 calçots
  • 2 cullerades de salsa romesco

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon