Publicat el 08/03/2018

Suqueu amb generositat les llesques de pa (per les dues bandes) amb el tomàquet, i amaniu-les amb oli i sal. Traieu les crostes i esmicoleu les molles.

En un bol, bateu els ous amb una mica de sal. Poseu oli en una paella i quan estigui calent aboqueu-hi la meitat dels ous que teniu batuts i deixeu-los quallar una mica; tot seguit poseu-hi els trossos de pa esmicolat pel damunt i incorporeu-hi la resta dels ous per sobre. Deixeu quallar l’ou i, quan us sembli que ja està a punt , tombeu la truita amb l’ajut d’un plat per acabar de coure l’altra cara.

Tot seguit emplateu la truita i cobriu-la amb làmines molt fines de pernil.

És important que el pernil sigui de molta qualitat. Val més poc i bo.

Ingredients

  • 8 ous
  • 3 llesques de pa de pagès
  • 6 tomàquets madurs
  • 100 g de pernil ibèric
  • oli
  • sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon