Publicat el 22/11/2010

Primer netegeu els bolets i trossegeu els més grossos; els reserveu. Després agafeu les patates i les talleu a rodelles no massa gruixudes, i les poseu a confitar en oli, que vol dir que les coureu dins d’una olla amb oli i un polsim de sal a foc molt lent, sense que arribi a fregir, durant uns 30 minuts o fins que veieu la patata cuita. Seguidament, poseu els bolets a coure en una paella antiadherent amb una mica de sal; quan els bolets estiguin quasi cuits, afegiu les patates escorregudes, i ho aixafeu tot suaument amb una espàtula. Ho deixeu daurar per un costat i li doneu la volta perquè es dauri per l’altre. I així ja estarà llest. És recomanable fer aquesta operació no d’un sol cop, sinó en dues vegades perquè sigui més fàcil donar-li la volta i perquè quedi tot torradet. Ja podem emplatar i menjar.

Ingredients

  • 400-500 g de bolets variats
  • ½ quilo de patates
  • ½ litre d’oli d’oliva
  • sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon