Publicat el 13/12/2018

Per fer el torró de Nadal sense sucres, primer foneu en una cassola a foc mitjà la xocolata trossejada amb l’oli de coco.

Aneu remenant fins que la xocolata es fongui completament.

Retireu la xocolata desfeta del foc i incorporeu l’arròs inflat, les avellanes i les panses, que li donaran un toc dolç. Barregeu bé fins que s’integri tot.

Passeu la barreja a un motlle rectangular folrat amb paper de forn (podeu utilitzar mig bric de llet), deixeu refredar a temperatura ambient, trossegeu i serviu.

NOTA: guardeu el torró a la nevera si la temperatura exterior és elevada.

 

Lorena Alarcón Gazulla
www.esoquecomemos.com · Instagram: @esoquecomemos

Ingredients

  • 250 g de xocolata negra sense sucres
  • 30 ml d’oli de coco verge
  • 2/3 de tassa d’arròs inflat
  • ½ tassa d’avellanes naturals
  • Grapat de panses

Deixa un comentari