Publicat el 23/03/2005

Abocar el vinagre en un cassó i posar-lo a reduir a foc molt suau, deixar-ho coure sense que arribi a bullir fins que arribi a la consistència d’un xarop lleuger.
Tritureu en un molinet les llavors d’anís i de coriandre, si no es disposa de molinet pot fer en el morter.
Salpebrar els filets de peix i arrebossar-los amb les espècies que tenim triturades.
Posar una paella a foc fort i quan estigui calent afegir unes gotes d’oli. Introduir el peix i daurar-lo ràpidament per tots dos costats, baixar després una mica el foc i deixar coure fins que quedi al punt, o sigui una mica rosat per la part central.
Posar una mica de reducció de vinagre a la base del plat, col·locar els filets sobre i decorar amb una mica de reducció.
Servir acompanyat de daus de mango madur.
La reducció de vinagre es pot preparar amb antelació, ja que a la nevera es conserva bé durant un parell de setmanes.

Ingredients

  • 4 filets de tonyina (de 2 cm aprox.)
  • 4 filets de tonyina (de 2 cm aprox.)
  • 2 cullerades soperes de llavors de coriandre
  • Sal, pebre i oli
  • 100 ml de vinagre de Mòdena
  • 1 mànec gran

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2