Publicat el 25/11/2009

Traieu la pell dels talls de la tonyina, renteu-los i deixeu-los escórrer, després saleu-los. Poseu oli en una cassola i fregiu-hi els alls tallats a rodanxes. Quan comencin a agafar color poseu-hi la ceba filetejada fina i, quan comenci a enrossir afegiu-hi el tomàquet ratllat, sense pell ni llavors. Un cop cuit el sofregit, rectifiqueu de sal i afegiu-hi els cogombrets tallats fins, barregeu-ho, poseu-hi la cullerada de mel i remeneu-ho bé.Regueu-ho amb el vinagre, afegiu-hi els talls de tonyina i deixeu-ho coure tapat i a foc viu uns 3 minuts; tombeu els talls, torneu a tapar la cassola i deixeu-los coure tres minuts més.

Ingredients

  • 6 talls de tonyina
  • de 150 g aprox.
  • 3 grans d’all
  • 3 cebes mitjanes
  • 750 g de tomàquets madurs
  • 8 cogombrets amb vinagre
  • 2 cullerades de mel
  • 50 cc de vinagre
  • cabernet sauvignon
  • sal i oli

Deixa un comentari