Publicat el 29/07/2013

Tallem la ceba en juliana, la salem i fregim a mig foc fins a enrossir-la. Hi afegim una cullerada de sucre, la colem i reservem.
Tallem el tomàquet en rodanxes, el salpebrem i el passem per la paella amb una mica d’oli, volta i volta, hi posem l’all i julivert, retirem i reservem.
Tallem la pasta de full a la mida desitjada, retallem les vores, en tires de mig centímetre, pintem les vores i les tires amb ou.
Hi afegim la ceba confitada, els tomàquets, l’orenga i les olives laminades. Enfornem uns vint minuts a cent vuitanta graus, fins que la pasta agafi el color desitjat. Retirem del forn.
Abans de servir el plat, hi posarem les anxoves al damunt.
Aquest plat, tant es pot servir, fred com calent. Bon profit!

Ingredients

  • Pasta de full
  • Tomàquets del Maresme madurs
  • Ceba
  • Olives farcides d’anxova
  • Anxoves de l’Escala
  • All i julivert
  • Sucre
  • Sal, pebre i orenga

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2