Publicat el 19/11/2008

Prèviament posar el forn en marxa a 180 graus, perquè es vagi calentant.

En un bol gran posar tots els ingredients exceptuant un parell de clares d’ou i les pomes.

Tritureu amb la batedora fins que la massa quedi ben fina.

Muntar les dues clares d’ou restants a punt de neu i anar afegint a la massa que tenim preparada, procurant que es vagin barrejant però sense batre.

Pelar les pomes i tallar-les a grills.

Amb una mica d’oli d’oliva untar un motlle especial per anar al forn, abocar la massa que tenim preparada i col·locar per sobre dels grills de poma. Introduir en el forn que ja tenim calent i deixar coure de 20 a 25 minuts.

Desfer un parell de cullerades de melmelada amb una mica d’aigua calenta i un cop el pastís ja estigui cuit, amb un pinzell de cuina pintar la poma perquè quedi brillant.

Ingredients

  • 1 iogurt natural
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 3 mesures de iogurt de farina
  • 1/2 mesura de iogurt d’anís dolç
  • 1/2 mesura de iogurt d’oli d’oliva
  • 3 ous sencers
  • 1 sobre de llevadura
  • 3 pomes golden
  • melmelada d’albercoc

Deixa un comentari