Publicat el 17/09/2012

Renteu els musclos i les copinyes amb aigua freda i obriu-los al vapor en una paella tapada. Una vegada oberts, reserveu-los.
En una cassola amb una mica d’oli fregiu la ceba i l’all finament picats fins que quedin transparents, aleshores afegiu-hi els tomàquets, pelats i sense llavors, tallats a daus i el carbassó tallat a rodanxes fines. Quan el tomàquet comenci a canviar de color, regueu-ho amb el suc de la cocció dels mol·luscs, rectifiqueu-ho de sal, perfumeu-ho amb una mica de pebre vermell i deixeu-ho al foc fins que el líquid s’hagi reduït.
En una olla, coeu les tallarines amb aigua abundant, lleugerament salda, un cop al dente, escorreu-les i afegiu-les a la cassola del sofregit, juntament amb els musclos i les copinyes; barregeu-ho bé, empolvoreu-ho amb l’alfàbrega i el julivert ben picats i ja ho podeu servir.

Ingredients

  • 500 g de tallarines
  • 300 g de musclos de roca
  • 200 g de copinyes
  • 1 carbassó tendre
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 gra d’all
  • 2 cebes tendres
  • pebre vermell
  • julivert
  • alfàbrega

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2