Publicat el 03/12/2008

Poseu oli en una paella i incorporeu la ceba i el gra d’all ratllats, quan comencin a agafar color afegiu el tomàquet també ratllat i quan ja gairebé estigui al punt introduiu la branqueta de romaní i regueu amb el conyac, deixeu coure molt lentament fins que l’alcohol s’hagi evaporat. Treieu el romaní i tritureu el sofregit amb la batedora elèctrica. Mentrestant, prepareu la picada i reserveu.

Coloqueu les rodanxes de rap en una cassola i cobriu amb la salsa, poseu-ho al foc, tapeu i deixeu-ho coure a foc moderat uns 5 minuts, passat aquest temps incorporeu la picada, doneu unes voltes, deixeu coure tot junt un altre minut i apagueu el foc.

Ingredients

  • 6 rodanxes de rap
  • 2 cebes
  • 5 tomaquets madurs petits
  • 1 copa de conyac
  • 1 gra d’all
  • 1 branqueta de romaní
  • sal i oli
  • Picada:
  • 5 grans d’all
  • 50 g d’ametlles torrades
  • 2 llesques de pa fregit
  • julivert i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2