Publicat el 02/09/2013

Netegeu el turbot, traieu les espines i talleu-lo en supremes. Saleu-les lleugerament.
Amb el cap i l’espina prepareu un fumet suau i reserveu-lo calent.
Poseu oli en una cassola de fang i escalfeu-lo a foc lent amb els bitxos i uns grans de pebre negre. Quan sigui calent sofregiu-hi els lloms de turbot, un minut per banda i reserveu-los.
Amb l’all i el julivert feu una picada i afegiu-la a la cassola, incorporeu-hi la farina i tot seguit el fumet. Aneu remenant i deixeu-ho reduir fins qe la salsa quedi cremosa. Incorporeu-hi el peix i deixeu-ho coure a foc lent uns 5 minuts. Afegiu-hi les cloïsses, rectifiqueu de sal i tant bon punt aquestes s’hagin obert, ja ho podeu servir.

Ingredients

  • 1 kg de turbot
  • 2 bitxos
  • pebre negre en gra
  • sal i oli d’oliva
  • all i julivert
  • 1 c. sopera de farina
  • fumet calent
  • 12 cloïsses

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2