Publicat el 04/10/2010

Poseu oli en una cassola i, quan estigui ben calent, daureu els filets de pollastre. Quan s’hagin enrossit per ambdós costats, reserveu-los.
A la mateixa cassola daureu la ceba tallada ben fina i les pastanagues tallades a daus. Quan comencin a agafar color, remeneu-ho bé i col·loqueu els filets de pollastre pel damunt, regueu-ho amb el suc de les llimones, saleu-ho una mica, tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc suau. Controleu que no s’assequi massa, si és necessari podeu afegir-hi una mica d’aigua calenta.
Aquest plat el podeu acompanyar amb patates al vapor regades amb mantega fosa.

Ingredients

  • 6 pits de pollastre a filets
  • 1 ceba grossa
  • 4 pastanagues
  • 2 grans d’all
  • julivert
  • el suc de dues llimones
  • oli i sal

Deixa un comentari