Publicat el 24/01/2007

De les dues supremes del lluç fer-ne 4 trossos, salpebrar i reservar.

Introduir al vas de la batedora el gra d’all, el julivert, les ametlles i la llet; batre bé.

Posar oli en una paella i fregir la ceba pelada i tallada fina, a foc molt suau, fins que quedi transparent. Incorporar després el batut de llet, rectificar de sal, portar a ebullició i deixar que faci xup-xup uns 5 minuts.

Passar aquesta salsa a una cassola i incorporar les supremes, tapar i deixar coure altres 5 minuts. (Aquest plat es pot fer amb filets de lluç congelats o amb qualsevol altre tipus de peix.)

Ingredients

  • 1 lluç d’aproximadament un quilo
  • 2 cebes
  • 1 gra d’all
  • 2 branquetes de julivert
  • 40 g d’ametlles torrades
  • 1 got de llet
  • sal i pebre blanc
  • oli

Deixa un comentari