Publicat el 05/01/2014

Renteu les supremes de lluç i deixeu-les escórrer. Peleu una ceba i ratlleu-la fina. Foneu 20 g de mantega en una paella i ofegueu-hi la ceba, a foc suau, fins que comenci a agafar color, aleshores incorporeu la cervesa i deixeu-ho reduir, vigilant que no bulli. Salpebreu, afegiu a la paella la resta de la mantega a trossos i reserveu.
Peleu i talleu en rodanxes les altres dues cebes, passeu-les per farina i fregiu-les en una paella amb oli. Reserveu-les en calent.
Salpebreu les supremes de lluç, pinteu-les amb oli i coeu-les a la planxa uns tres minuts per banda, depenent del gruix.
Serviu les supremes amb les rodanxes de ceba pel damunt i acompanyades amb la salsa ben calenta.

Ingredients

  • Supremes de lluç
  • 50 g de mantega
  • 3 cebes mitjanes
  • 2 cullerades soperes d’oli
  • 1/2 l de cervesa
  • 100 g de farina
  • Oli
  • Sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon