Publicat el 03/10/2011

Amb el cap i l’espina del lluç, el porro, la pastanaga i el llorer feu un brou. Un cop fet, coleu-lo i reserveu-lo.
Netegeu els alls tendres, talleu-los a trossos i salteu-los en una paella amb mantega, afegiu-hi una mica de brou de peix, deixeu-los a foc suau fins que quedin cuits i reserveu-los.
Amb la ceba tendra, una mica de mantega, farina i el brou restant, feu una beixamel. En una cassola barregeu la beixamel amb la crema de llet i deixeu reduir la salsa. Saleu i enfarineu les supremes de lluç i fregiu-les volta i volta en una paella amb oli calent; poseu-les en una safata per anar al forn, cobriu-les amb la salsa, escampeu els alls tendres pel damunt i poseu-ho a gratinar.

Ingredients

  • 4 supremes de lluç
  • 8 alls tendres
  • 125 cc de crema de llet
  • brou de peix
  • mantega
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 1 fulla de llorer
  • 1 ceba tendra
  • farina
  • oli i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon