Publicat el 19/12/2006

Per fer supremes de lluç amb bolets i vinagreta de pinyons heu de netejar el lluç i treure l’espina central, tallar els 2 filets en 8 trossos i reservar-los.

Rentar els bolets i deixar-los que  s’escórrin bé. En una paella amb oli ofegar la ceba ratllada fins que tingui un color mel brillant, incorporar després els bolets trossejades, el gra d’all picat i la farigola.

Quan els bolets hagin tret tota l’aigua, salpebrar-los i reservar-los.

Vinagreta: Posar tots els ingredients en un recipient i triturar-los. Salpimentar el lluç i saltar-lo lleugerament, a foc fort, en una paella antiadherent barrejada amb oli d’oliva.

En una font de forn col·locar 4 trossos de lluç amb la pell cap a baix, cobrir cada un amb una capa de bolets ofegades i tapar amb un altre troç de lluç.

Regar amb la vinagreta i posar al forn, prèviament escalfat un parell de minuts. Servir inmediátamente.

Ingredients

  • 1 lluç de 1.500 g
  • 400 g de bolets variats
  • 2 cebes grans
  • 1 gra d’all
  • 1 branqueta de farigola
  • oli, sal i pebre
    vinagreta:
  • 20 g de pinyons torrats
  • 1 C de vinagre de Xerès
  • 0,1 l d’oli
  • sal i pebre acabat de moldre

Deixa un comentari