Publicat el 28/05/2012

Dissoleu la xocolata amb la llet, en un cassó al bany maria, sense deixar de remoure-la. Una vegada la xocolata s’hagi desfet, retireu el cassó del foc i amb molta cura incorporeu-li els rovells d’ou, un a un, remenant-ho molt bé. Afegiu a la preparació el coco ratllat, la mica de sal i seguiu remenant-ho.
Bateu les clares a punt de neu i incorporeu-les a la barreja de coco i xocolata, remeneu-ho molt suaument a fi que les clares no baixin. Aboqueu la massa en un motlle que ja tindreu untat amb mantega.
Escalfeu el forn a 180º durant uns 10 minuts; un cop calent, introduïu el motlle amb la massa i deixeu-ho coure uns 35-40 minuts. Si al principi es queda massa torrat pel damunt, cobriu-ho amb paper de plata fins que acabi la cocció. Serviu-lo calent i decorat amb uns quants flocs de coco escampats per sobre.
*És important que el forn mantingui la mateixa temperatura fins que s’acabi de coure.

Ingredients

  • 200 g de xocolata blanca
  • 4 cullerades de llet desnatada
  • 100 g de coco ratllat
  • 5 rovells d’ou
  • 6 clares d’ou
  • 1 mica de sal
  • mantega

Deixa un comentari