Publicat el 16/07/2012

Prepareu els sorells sense els caps ni les espines, us han de quedar dos filets de cadascun. Renteu-los, deixeu-los escórrer i salpebreu-los.
Escalfeu el forn a 180º. Peleu les patates, talleu-les a rodanxes, fregiu-les uns 4 minuts en una paella amb oli calent i col·loqueu-les en una safata per anar al forn.
Peleu els tomàquets, talleu-los a rodanxes i poseu-los sobre les patates. Col·loqueu els filets de sorell sobre el llit de patates i tomàquets, regueu-los amb el vi, un rajolí d’oli i escampeu-hi pel damunt el julivert picat. Introduïu la safata al forn i deixeu-ho coure uns 10 minuts.

Ingredients

  • 4 sorells
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 patates mitjanes
  • 1 got petit de vi blanc
  • sal i pebre
  • oli d’oliva
  • julivert picat

Deixa un comentari