Publicat el 06/05/2009

Peleu la carbassa, treieu les llavors i talleu-la a trossos petits. Peleu la patata i talleu-la també a daus.

Pseu una cassola al foc amb una mica d’oli i incorporeu la carbassa deixant ofegar a foc suau uns 5 minuts, incorporeu la patata i seguiu amb la cocció 15 minuts més.  Transcorregut aquest temps comproveu que estiguin en el seu punt.

Poseu la carbassa i la patata en un recipient i tritureu, afegiu una mica de sal i tabasco al gust, barrejant-ho bé. Si el puré queda massa espès es pot aclarir amb una mica de llet.

Poseu una mica d’oli en una paella i quan estigui calent fregir lleugerament els pinyons fins que comencin a agafar color, després reserveu.

Coloqueu el puré en els plats de servir, afegiu els pinyons i decoreu amb un rajolí d’oli cru per sobre.

Ingredients

(4 persones)

  • 500 g de carbassa
  • 1 patata
  • 50 g de pinyons
  • tabasco
  • sal i oli d’oliva
  • llet(optatiu)

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2