Publicat el 25/01/2018

Per preparar la Sopa Detox, pica la ceba i el porro i sofregeix-los en una olla amb oli fins que estiguin transparents.

Afegeix-hi l’all i la carbassa picats i la carbassa tallada a trossos petits i remena-ho.

Talla el tomàquet a trossos i afegeix-lo, juntament amb l’aigua.

Afegeix-hi el romaní, la farigola, la sal i els arbrets de bròcoli.

Quan les hortalisses estiguin cuites, apaga el foc i tira-hi la cúrcuma, el pebre i el wakame; remena-ho bé i tapa l’olla.

Al cap d’uns minuts, l’alga haurà augmentat considerablement de mida i podràs servir la sopa

 

Recepta publicada a la revista Veritas núm. 95

Ingredients

  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1 branca d’api
  • 4 grans d’all
  • 1 tassa i mitja de carbassa
  • ½ bròcoli
  • 1 tomàquet sencer pelat
  • 1 cullerada petita de romaní
  • 1 cullerada petita i mitja de farigola
  • 1 cullerada petita i mitja de cúrcuma
  • ¼ cullerada petita de pebre negre
  • ¼ cullerada petita de canyella
  • 2 cullerades soperes d’alga wakame
  • 1 l d’aigua
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge
  • Sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2