Publicat el 04/05/2006

Per fer sopa de rap heu de netejar el rap, treure-li la pell i els budells. Tallar el cap en quatre trossos i la cua en rondanxes.

Posar el rap en una olla amb aigua freda i deixar bullir una mitjana hora.En una cassola amb oli sofregir la ceba ratllada, quan comenci a agafar color incorporar el tomàquet, rectifiqueu-ho de sal i deixar-ho coure lentament fins que quedi com en conserva.

Colar el brou de coure el rap i afegir al sofregit. Mentres separar la carn del rap i reservar.Preparar una picada amb els alls, el julivert, les ametlles i la llesca de pa que prèviament haurem torrat i desleírla amb una mica de brou.

Incorporar la picada i el rap a la cassola, rectificar de sal, coure tot junt uns 5 minuts i ja la podrem servir.

Ingredients

  • 1 kg de rape
  • 2 cebollas
  • 2 tomates maduros
  • 2 ramas de perejil
  • 4 dientes de ajo
  • 1 rebanada de pan
  • 12 almendras tostadas
  • 2 l de agua mineral
  • sal y aceite

Deixa un comentari