Publicat el 12/03/2008

Per a la sopa de pèsols i menta: Escaldeu els pèsols, poseu en un recipient els pèsols, la menta, l’oli d’oliva, la sal i l’aigua de la cocció, tritureu i coleu-ho

Per a la papada de porc: Coeu tot a 70ºC durant 15 hores al forn a vapor.

Per a la fruita de la passió: Escalfeu el suc de fruita de la passió, foneu la gelatina, refredeu i qualleu

Acabat: Serviu la sopa freda amb la papada marcada a la planxa i uns daus de gelatina de fruita de la passió per sobre.

 

Restaurant Axol

Ingredients

  • Per a la sopa de pèsols i menta:
  • 500 g de pèsols del Maresme
  • 100 g de menta fresca
  • Oli d’oliva, sal, aigua de la cocció dels pèsols
  • Per a la papada de porc:
  • 1 papada, sal, oli d’oliva, anís estrellat
  • Per a la fruita de la passió:
  • 100 g de suc de fruita de la passió
  • 1/2 fulla de gelatina

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2