Sopa de pèsols, menta, papada de porc i fruita de la passió
Publicat el 12/03/2008
Per a la sopa de pèsols i menta: Escaldeu els pèsols, poseu en un recipient els pèsols, la menta, l’oli d’oliva, la sal i l’aigua de la cocció, tritureu i coleu-ho
Per a la papada de porc: Coeu tot a 70ºC durant 15 hores al forn a vapor.
Per a la fruita de la passió: Escalfeu el suc de fruita de la passió, foneu la gelatina, refredeu i qualleu
Acabat: Serviu la sopa freda amb la papada marcada a la planxa i uns daus de gelatina de fruita de la passió per sobre.
Restaurant Axol
- Per a la sopa de pèsols i menta:
- 500 g de pèsols del Maresme
- 100 g de menta fresca
- Oli d’oliva, sal, aigua de la cocció dels pèsols
- Per a la papada de porc:
- 1 papada, sal, oli d’oliva, anís estrellat
- Per a la fruita de la passió:
- 100 g de suc de fruita de la passió
- 1/2 fulla de gelatina