Publicat el 06/07/2014

Talleu el pernil en encenalls. Trinxeu la menta fresca.
Peleu el meló, traieu-ne les llavors i separeu-ne un parell de talls. Feu-ne boletes i reserveu-les.
La resta de meló feu-lo a trossos i poseu-los en un bol juntament amb el iogurt. Bateu-ho bé, amaniu-ho amb sal i pebre al gust, i reserveu-ho la nevera fins al moment de servir.
Just abans de portar la sopa a taula, afegiu-hi les boletes de meló que teniu reservades, els encenalls de pernil i escampeu-hi pel damunt la menta fresca.
(Si agrada molt cremosa, s’hi pot afegir crema de llet. Si no és el cas, fins i tot es pot prescindir del iogurt. També es pot alegrar amb un rajolí de vi blanc o de cava).

Ingredients

  • 1 kg de meló
  • 150 g de pernil
  • 1 iogurt natural
  • pebre negre mòlt
  • sal
  • fulles de menta fresques

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2