Publicat el 11/01/2018

Per preparar la sopa de farigola, poseu l’aigua al foc en una olla (millor si és de terrissa), juntament amb la farigola i un rajolí d’oli; deixeu-ho bullir durant uns deu minuts. Retireu la farigola i coleu el brou.

Fregueu les llesques de pa amb l’all i afegiu-les a l’olla; deixeu fer uns bulls, bateu-ho tot amb un batedor manual i saleu-ho al gust.

Si voleu un plat més complet, al darrer moment afegiu-hi els ous batuts, o bé sense batre però batent-los immediatament amb el batedor.

El pa es pot torrar una mica abans de fregar-hi l’all.

 

Clica aquí per veure més receptes de sopa

Ingredients

  • 1,5 l d’aigua
  • Unes branquetes de farigola
  • Pa del dia abans (unes 5 llesques)
  • 1 gra d’all
  • 2 ous
  • oli d’oliva
  • sal

Deixa un comentari