Publicat el 11/01/2006

Per fer sopa de farigola heu de posar oli en una olla de fons gruixut i quan estigui calent introduir les cebes pelades i tallades a làmines fines, escampar una mica de sal i oli cru per sobre.

Tapar l’olla i deixar coure a foc molt lent, just fins que la ceba comenci a agafar color. En aquest moment afegir l’aigua i la branca de farigola, deixant-ho coure tot junt uns 20 minutos.

Passat aquest temps afegir els ous durs ratllats, el pa torrat trossejat i el formatge. Remenar enèrgicament amb una batedora manual per tal d’aconseguir que el formatge es barregi bé amb la sopa, fent els típics fils de formatge.

En aquest moment es pot servir. (Si no agrada trobar trossos de ceba, abans d’afegir la resta dels ingredients passar la ceba per la batedora eléctica fins aconseguir una crema ben fina. El formatge pot ser optatiu.)

Ingredients

  • 3 cebollas grandes
  • 1 rama de tomillo
  • 2 rebanadas de pan de payés tostado
  • 50 g de queso emental
  • 2 huevos duros
  • 1 litro de agua
  • Aceite de oliva y sal

Deixa un comentari