Publicat el 27/07/2014

Netegeu la sípia, talleu-la a trossos no gaire grossos, enfarineu-la, fregiu-la i reserveu-la.
En una cassola amb oli sofregiu la ceba ratllada, a foc suau. Quan comenci a agafar color, incorporeu-hi el tomàquet ratllat.
Quan el sofregit estigui a punt, afegiu-hi el fumet juntament amb la sípia, i deixeu que cogui a foc suau fins que la sípia estigui tova.
A continuació, afegiu-hi els pèsols i la picada feta amb les ametlles, el carquinyoli i el julivert. Ha de coure tot junt uns 20 minuts.
Finalment, incorporeu-hi els musclos, que prèviament haureu obert al vapor.

Ingredients

  • 2 sípies mitjanes
  • 1 ceba mitjana
  • 2 tomàquets madurs
  • 500 g de pèsols pelats
  • 1/2 kg de musclos
  • 500 ml de fumet
  • 50 g d’ametlles torrades
  • 1 carquinyoli
  • julivert
  • farina
  • oli
  • sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2