Publicat el 12/01/2015

Netegeu els seitons: traieu-ne el cap, la tripa i l’espina. Saleu-los lleugerament i reserveu-los.

Renteu els tomàquets i talleu-los a trossos petits.

Peleu les cebes i talleu-les a bocinets.

Peleu una llimona, només la part groga.

Talleu a trossets 6 olives d’Aragó.

Col·loqueu tots aquests ingredients juntament amb els seitons en una safata de vidre o porcellana.

Feu un suc amb les llimones i aboqueu-lo a la safata.

Amaniu-ho tot amb un raig de vinagre Chardonnay (és més suau) i cobriu-ho amb oli d’oliva.

Deixeu-ho reposar unes 12 hores a la nevera.

Abans de servir, incorporeu-hi les olives restants senceres.

Ingredients

  • ½ kg de seitons frescos
  • 2 tomàquets
  • 2 cebes d’amanir
  • 3 llimones
  • 1 raig de vinagre Chardonnay
  • 12 olives d’Aragó
  • Oli d’oliva
  • Sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon