Publicat el 05/09/2011

Traieu el cap i la tripa dels seitons, renteu-los, saleu-los una mica i deixeu-los escórrer.
Peleu les cebes i piqueu-les ben fines, peleu els alls i talleu-los a làmines. Poseu oli en una paella i daureu-hi la ceba i els alls, a foc lent. Quan comencin a agafar color incorporeu-hi el vi, espereu que l’alcohol s’evapori i rectifiqueu de sal. Aparteu la paella del foc, afegiu-hi la culleradeta de pebre vermell, remeneu-ho bé i, tot seguit, col·loqueu els seitons a la paella, un al costat de l’altre. Regueu-los amb un raig d’oli i escampeu pel damunt el julivert picat. Tapeu la paella, poseu-la a foc fort uns tres minuts i ja ho podeu servir.

Ingredients

  • 500 g de seitons frescos
  • 3 cebes tendres, grosses
  • 3 grans d’all
  • 1 vas de vi blanc sec
  • 1 c. de pebre vermell dolç
  • julivert picat
  • sal i oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon