Publicat el 14/03/2007

Per fer sardinas amb ceba i tomàquet heu de treure els budells i els caps de les sardines, rentar-les i deixar-les escórrer.

Posarli sal a les sardines lleugerament, passar-les per farina i fregir en una paella amb abundant oli calent, després reservar-les.

Retirar part de l’oli i amb la resta preparar un sofregit amb la ceba ratllada, a mitja cocció afegir els alls picats i quan comencin a tindre color incorporar el tomàquet sense pell ni llavors i tallat a trossos petits.

Deixar coure a foc lent. Regar amb el vi i deixar reduir, incorporar les sardines i deixar-ho coure tot junt i en foc lent uns 10 minuts, rectificar de sal i escampar per sobre les fulles de julivert finament picades.

Ingredients

  • 1,5 g de sardines fresques
  • 3 cebes
  • 3 tomàquets madurs
  • 4 grans d’all
  • 2 branques de julivert
  • 1 got de vi blanc
  • farina
  • oli d’oliva i sal

Deixa un comentari