Publicat el 14/10/2009

Netegeu les sardines, traieu-los el cap i la tripa, renteu-les i poseu-les a escórrer.
Peleu i talleu la ceba a rodanxes fines i poseu-la a fregir en una cassola amb oli. Quan sigui transparent i comenci a agafar color afegiu-hi una cullerada de farina, un raig de vi blanc, una fulla de llorer i una mica d’aigua, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts. Tritureu el tomàquet, els alls i el julivert i afegiu-los a la cassola, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure a foc lent. Al cap de 10 minuts incorporeu-hi les sardines, les quals haurem salat prèviament; deixeu que facin xup-xup durant uns 15 minuts i ja estaran al punt. (Són més bones fetes un dia o dos abans.)

Ingredients

  • 1 kg de sardines
  • 1 ceba grossa
  • 1 cullerada de farina
  • 1 raig de vi blanc sec
  • 3 tomàquets madurs
  • 3 grans d’all
  • julivert
  • una fulla de llorer
  • sal i oli

Deixa un comentari