Publicat el 03/06/2009

Netejar bé les sardines, treure el cap i l’espina, deixar escórrer i salpebrar al gust.

En un recipient fondo abocar la farina, l’aigua, un pessic de sal i barrejar bé; després incorporar l’ou, l’all i julivert finament picats i seguir remenant fins a obtenir una massa uniforme.

En funció de com es vulgui d’espessa la casaca posarem més farina o més agua. Seguidamente, escalfar oli en una paella i quan estigui calent passar les sardines per la massa i fregir a foc moderat fins que quedin daurades.

Es poden servir tant calentes com fredes.

Ingredients

  • 1 kg de sardines
  • 4 cullerades de farina
  • 1 ou
  • 1 vas d’aigua
  • 2 grans d’all
  • 1 branca de julivert
  • pebre blanc
  • sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon