Publicat el 07/07/2004

Peleu la ceba i tallar-la a rodanxes fines. Peleu els tomàquets, les llavors i tallar-los a trossets, pelar els alls. Posar oli en una cassola i sofregir la ceba, quan comenci a agafar color incorporar el tomàquet juntament amb una culleradeta de sucre, deixar a foc lent fins que el tomàquet estigui al punt, després assaonar. En una paella amb oli fregir les dents d’all, quan ja estiguin daurats incorporar una cullerada de farina, remenar bé i afegir a la cassola del sofregit, col•locar després el salmó, regar amb el cava, afegir les ametlles picades i deixar-ho coure tot junt uns 10 minuts, rectificar de sal i deixar uns 5 minuts més.

Ingredients

  • 8 rodanxes de salmó
  • 1 ceba gran
  • 5 tomàquets madurs
  • 3 grans d'all
  • Farina
  • 1 got de cava brut
  • 100 g d'ametlles torrades
  • Sucre, sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2