Publicat el 07/07/2004

Per fer salmó amb cava heu de pelar la ceba i tallar-la a rodanxes fines. Peleu els tomàquets, treieu les llavors i talleu-los a trossets, peleu els alls.

Poseu oli en una cassola i sofregiu la ceba, quan comenci a agafar color incorporeu el tomàquet juntament amb una culleradeta de sucre, deixeu a foc lent fins que el tomàquet estigui al punt, després assaoneu.

En una paella amb oli fregiu els alls, quan ja estiguin daurats incorporeu una cullerada de farina, remeneu bé i afegiu a la cassola del sofregit, col·loqueu després el salmó, regueu amb el cava, afegiu les ametlles picades i deixeu-ho coure tot junt uns 10 minuts. Rectifiqueu de sal i deixeu uns 5 minuts més.

Ingredients

  • 8 rodanxes de salmó
  • 1 ceba gran
  • 5 tomàquets madurs
  • 3 grans d’all
  • Farina
  • 1 got de cava brut
  • 100 g d’ametlles torrades
  • Sucre, sal i oli

Deixa un comentari