Publicat el 18/10/2018

Avui preparem Salmó a la taronja. Renteu el salmó, assequeu-lo amb paper absorbent, salpebreu-lo lleugerament i reserveu-lo.

Netegeu els xampinyons i feu-ne unes làmines fines, peleu la ceba i talleu-la ben fina. Poseu oli en una paella i sofregiu la ceba a foc suau perquè s’estovi i quedi transparent; a mitja cocció incorporeu-hi els xampinyons, deixeu-ho coure tot junt fins que el xampinyons estiguin al punt i reserveu-ho.

Renteu dues taronges, talleu-les a rodanxes fines (amb la pell) i recobriu-ne una safata per anar al forn. Per damunt distribuïu el salmó, i per damunt de tot uns bocinets de mantega.

Espremeu les altres tres taronges i ruixeu el salmó amb aquest suc. Poseu la safata al forn, el qual haureu escalfat prèviament. Passats uns cinc minuts escampeu els xampinyons per damunt del salmó i deixeu-ho coure uns altres cinc minuts. Apagueu el forn, deixeu-ho reposar un parell de minuts i ja estarà a punt.

Ingredients

4 supremes de salmó

5 taronges

250 g de xampinyons

1 ceba

mantega

sal i pebre

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2