Publicat el 09/12/2009

Renteu els rovellons, però si no estan molt bruts millor traieu la terra amb un drap humit. Si els heu hagut de rentar, deixeu-los escórrer molt bé.Poseu la cansalada tallada a trossos petits en una cassola de fang, juntament amb un raig d’oli. Quan ja la tingueu enrossida, afegiu-hi la ceba tallada fina i deixeu-ho coure tot junt fins que la ceba comenci a agafar color; després afegiu-hi els alls tallats a làmines molt fines. Ràpidament, sense deixar que l’all es cremi, poseu-hi el tomàquet, sense pell i tallat a daus, i la farigola; abaixeu el foc perquè es confiti bé.En una paella salteu els bolets, en petites quantitats, perquè no quedin bullits. Un cop els tingueu tots a punt, salpebreu-los i afegiu-los a la cassola, tapeu-la i deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts a foc baix.

Ingredients

  • 800 g de rovellons
  • 4 cebes tendres
  • 3 tomàquets madurs
  • 2 talls de cansalada de la
  • papada
  • 2 grans d’all
  • 1 branqueta de farigola
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2