Publicat el 07/06/2010

Fem una truita en una paella grossa, per tal que ens quedi molt prima i ben cuita.
Posem la truita sobre un paper absorbent perquè tregui tot l’oli.
Quan estigui freda l’hem de posar sobre un paper d’alumini i l’hem de cobrir amb els talls de pernil dolç. A sobre del pernil hi posem l’amanida russa que ja tindrem preparada, amb els ingredients que hi posem per costum.
Amb l’ajut del paper d’alumini ho enrotllem tot com si fos un braç de gitano. Procurem que quedi ben tancat i el guardem a la nevera, si és possible un dia, ja que així queda més compacte.
Per servir-lo el tallem com si fos un tall rodó i l’acompanyem amb una mica de maionesa al costat, així queda molt vistós i de gran presentació.

Ingredients

  • amanida russa(patata, pèsol, ou dur,tonyina, pebrot vermell, olives…)
  • 8 talls de pernil dolç
  • 4 ous
  • oli i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon