Publicat el 27/06/2011

Talleu les albergínies longitudinalment en trossos de mig centímetre de gruix i deixeu-les en aigua i sal uns 30 minuts. Després, renteu-les, assequeu-les, unteu-les amb oli i poseu-les a coure al forn, uns 15 minuts. Han de quedar tendres, però fermes.
Sofregiu la ceba i els alls picats, en una paella amb una mica d’oli. Quan comencin a agafar color afegiu el tomàquet fregit, salpebreu-ho tot i deixeu-ho coure uns deu minuts a foc suau.
Piqueu finalment l’alfàbrega i barregeu-la amb el formatge fresc. Talleu la mozzarella a rodanxes gruixudes. Sobre cada llenca d’albergínia, poseu-hi una cullerada de formatge fresc i una rodanxa de mozzarella i enrotlleu-ho.
Col·loqueu els rotlles en una safata, cobriu-los amb la salsa de tomàquet, empolseu-los amb el formatge ratllat i gratineu-los a forn fort fins que el formatge comenci a daurar-se.

Ingredients

  • 2 albergínies grosses
  • 400 g de tomàquet fregit
  • 250 g de formatge fresc cremós
  • 250 g de mozzarella
  • 50 g de formatge ratllat
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 1 branca d’alfàbrega fresca
  • sal i pebre
  • oli d’oliva

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2