Publicat el 12/07/2018

Dins d’un bol mitjà, filtreu la farina, afegiu el sucre, la sal, la llet i el rovell d’ou; bateu fins que quedi tot ben barrejat. Bateu la clara a punt de neu i incorporeu-la a la massa, barrejant-la amb suavitat.
Peleu les pomes, traieu-ne el cor i les llavors i talleu-les a rodanxes; de cada poma talleu-ne unes 8 rodanxes. Incorporeu les rodanxes de poma a la barreja per arrebossar.
Escalfeu oli en una paella i quan estigui ben calent fregiu les rodanxes de poma, 1 minut per cada costat. Un cop daurades aneu col·locant-les en una safata sobre paper absorbent. Abans de servir, escampeu pel damunt sucre de llustre i canyella al gust. Serviu-les calentes.

Ingredients

  • 4 pomes Fuji
  • 100 g de farina de rebosteria
  • 1/4 tassa de sucre
  • 1/2 tassa de llet
  • 1 ou
  • Una mica de sal
  • Canyella en pols
  • 2 cullerades sucre de llustre

Deixa un comentari