Publicat el 15/06/2015

Renteu les albergínies i talleu-les a rodanxes, passeu-les per farina, fregiu-les en una paella amb oli calent i reserveu-les. Poseu a coure les patates amb la pell. Quan estiguin cuites peleu-les, talleu-les a trossos i reserveu-les.
Traieu les espines i la pell del lluç i talleu-lo a trossets. En una paella amb oli fregiu els alls tallats ben petits. Quan comencin a agafar color, incorporeu-hi el lluç i les patates, barregeu-ho bé procurant que les patates es vagin aixafant, i quan el lluç ja sigui cuit regueu-ho amb la nata. Seguiu remenant fins que agafi una mica de consistència i reserveu-ho.
Poseu les rodanxes d’albergínia en una safata, disposeu la brandada pel damunt i cobriu-ho amb una altra rodanxa d’albergínia. Repetiu l’operació una altra vegada. Al final acabeu-ho amb un rajolí de mel pel damunt.

Ingredients

    .2 albergínies
  • 750 g de lluç
  • 2 patates
  • 3 grans d’all
  • nata líquida.farina
  • oli d’oliva
  • sal i pebre
  • mel

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2