Publicat el 02/08/2017

Renteu els carbassons, talleu-ne els extrems i partiu-los per la meitat al llarg. Deixeu-los assecar sobre paper absorbent.

Renteu les endívies sota l’aixeta amb aigua freda, separeu-ne les fulles i deixeu-les assecar.

Poseu una mica d’oli en una paella ampla, i quan comenci a agafar temperatura fregiu els carbassons per ambdós costats fins que la part blanca quedi daurada. Amb l’ajut d’una cullereta o la punta d’un ganivet de cuina ben afilat, buideu els carbassons i tritureu-los.

En un recipient fondo, bateu molt bé els 8 ous i afegiu-hi la polpa de carbassó triturada juntament amb una mica de sal i pebre.

Poseu 6 cullerades d’oli en una paella ampla i plana; quan l’oli estigui ben calent, incorporeu-hi el remenat d’ou i carbassó i aneu remenant-ho amb una cullera de fusta. Quan comenci a quallar, retireu del foc.

Col·loqueu els mitjos carbassons en una safata de servir i farciu-los amb el remenat. Decoreu amb les fulles d’endívies, les quals prèviament haureu amanit amb la salsa vinagreta.

Salsa vinagreta: 8 cullerades d’oli, 3 cullerades de vinagre, sal i pebre. Barregeu-ho bé.
Consell: els remenats, siguin del que siguin, han de quedar ben sucosos, s’han de coure el temps just.

Ingredients

  • 8 ous
  • 4 carbassons d’uns 150 g cadascun
  • oli d’oliva
  • sal i pebre blanc molt
  • 6 endívies
  • salsa vinagreta

Deixa un comentari